КС-3577

Оренда автокрана Івановець КС 3577 Київ. Оренда автокрана 14 тонн 14 мАвтомобільний кран Івановець КС- 3577, вантажопідйомністю 14 т (зі звичайними вантажами) та вантажопідйомністю 10 т (із вибухонебезпечними вантажами), змонтований на базі шасі МАЗ-6303A3 (МАЗ- 63038, МАЗ-630303-021 -47). Привід механізмів крана - гідравлічний від насоса, приводиться в дію двигуном шасі; забезпечує легке керування краном, плавність роботи механізмів, широкий діапазон робочих швидкостей. Можлива експлуатація крана на зближених опорах. Стріла - телескопічна. Висування секцій - гідроциліндром і поліспастами.

Характеристики автокрана Івановець 14т, 14м.

Кран автомобільний Івановець вантажопідйомністю 14 тонн призначений для вантажно-розвантажувальних і будівельно-монтажних робіт на об'єктах. Кранова установка змонтована на двохосьовому шасі автомобіля МАЗ. Малі транспортні габарити і відмінна маневреність дозволяє використовувати Автомобільний кран Івановець КС- 3577  як в обмежених умовах Києва, так і у віддалених населенних пунктах Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Василькова, Віти-Поштової та інш.

 Автокран Івановець 14т 14м, МАЗ КС-3577

Вантажопідйомність максимальна, т 14
Базові шасси МАЗ-533702
Довжина стріли, м 8-14
Виліт стріли від осі обертання, м 2,4-13,0
Максимальна висота підйому гака, м 9,0-14,5
Максимальна висота підйому гака з подовжувачем, м 20,5
Маса вантажу, допустима при висування стріли, т 1,5
Потужність двигуна, кВТ (к.с.) 169 (230)
Швидкість підйому (опускання) вантажу, номінальна, м/хв: 10,0
Швидкість підйому (опускання) вантажу, збільшена, м/хв: 20,0
Макс. швидкість підйому (опускання) пустого крюка, м/хв: 0,4-18
Швидкість посадки, м/хв 0,4
Частота обертання, об./Хв 1
Вантажний момент, тм 40
Швидкість пересування крана своїм ходом, км/год до 86
Маса крана в транспортному положенні, т 15,7
Колісна формула автомобіля 4х2
Габарити крана, м (дов. х ш. х в.) 9,8х2,5х3,6
Розподіл навантаження на дорогу, т.с.:  
- через шини передніх коліс візка 6,1
- через шини задніх коліс візка 9,4
Середня ціна оренди автокрана 25 тонн 22 м Київ, оренда крана Київ  

Оренда автокрана в Києві Ірпені Бучі Гостомелі. Послуги крана у Вишгороді. Послуги автокрана Київ Київська область.

Автокран Івановець 14 тон монтують на базі шасі автомобіля МАЗ-533702, комплектують подовжувачем стріли. Для забезпечення широкого регулювання діапазону швидкості підйому і опускання вантажу у вантажній лебідці автокрана використовують регульований аксіально-поршневий гідромотор.

Автокран "Івановець" призначений для вантажно-розвантажувальних і монтажних робіт. Привід механізмів крана - гідравлічний від насоса, приводиться в дію двигуном шасі, забезпечує легкість і простоту керування краном, плавність роботи механізмів, широкий діапазон робочих швидкостей. Стріла автокрана Івановець КС 3577 - телескопічна двосекційна. Висування секцій проводиться гідроциліндром. Мікропроцесорний обмежувач вантажопідйомності дозволяє стежити за ступенем завантаження крана, довжиною і вильотом стріли, висотою підйому оголовка стріли; показує фактичну величину вантажу на гаку автокрана і максимальну вантажопідйомність на даному вильоті, а також автоматично по заданих координатах обмежує зону дії крана при роботі в обмежених умовах або поблизу лінії електропередачі.

Привід механізмів крана - гідравлічний від насоса, що приводиться в дію двигуном шасі. Гідропривід забезпечує легкість і простоту керування краном, плавність роботи механізмів, широкий діапазон робочих швидкостей, сполучення кранових операцій. Допускається робота на зближених опорах.

Мікропроцесорний обмежувач вантажопідйомності з цифровою індикацією інформації дозволяє стежити за ступенем завантаження крана, довжиною і вильотом стріли, висотою підйому оголовка стріли; показує фактичну величину вантажу на гаку і максимальну вантажопідйомність на даному вильоті, а також автоматично по заданих координатах обмежує зону дії крана при роботі в обмежених умовах або поблизу лінії електропередачі під час оренди автокрана в Києві або Київській області.

Встановлена в обмежувачі телеметрична пам'ять («Чорний ящик») фіксує робочі параметри, а також ступінь навантаження крана протягом усього терміну служб. Кран використовується при оренді як в обмежених умовах Києва, так і у важких умовах віддаленості від населених пунктів. Автокран в числі самих популярних у Києві та Київській області.

Послуги крана КС-3577 використовують на вантажно-розвантажувальних роботах у Києві, Ірпені, Бучі, Вишневому, Боярці укріплювальній збірці і на монтажі конструкцій. Автокрани забезпечують  виносними опорами, що збільшує стійкість, що в свою чергу підвищує їх вантажопідйомність (без виносних опор вантажопідйомність знижується в 2-3 рази).

Оренда крана 14, 15, 25 тонн в Києві, Гостомелі, Ірпені, Бучі, Вишневому, Боярці. Послуги автокрана в Києві.

Габаритні розміри автомобільно крана Івановець КС-3577

Характеристики автокрана КС 3577. Оренда крана Київ габаритні розміри автомобільного крана Івановець КС 3577 14 тонн 14 м

 

Вантажовисотні характеристики автокрана Івановець КС-3577

Грузопідйомні характеристики автокрана Івановець КС 3577. Оренда крана Киев


Оренда автокрана 25 тонн 21,3 м в Києві та Київській області т.  +380681050905

Оренда крана 14 тонн 14 м Київ, Борщагівка, Чайка, Буча, Гостомель, Горенка, Віта-поштова, Вишневе, Боярка. Послуги крана Київ.

На даний момент автокран - це невід'ємна частина будь-яких будівельно-монтажних або вантажно-розвантажувальних робіт у Києві, Ірпені, Бучі, Вишневому. Ми добре знаємо, що автокран КС-3577-це не просто техніка для будівництва або навантаження, а й основа комерційного успіху наших клієнтів, своєчасної здачі об'єктів в Києві та Київській області. Саме тому кожен кран компанії відповідає всім технічним вимогам до сучасної спецтехніки і нормам безпечної експлуатації.

Всі моделі автокранів Івановець оснащуються електронними приладами, що забезпечують безпечну роботу. Це мікропроцесорний обмежувач вантажопідйомності , що дозволяє стежити за ступенем завантаження КС- 3577 , довжиною і вильотом стріли. Прилад показує на екрані фактичну величину вантажу на гаку , а також автоматично по заданих координатах обмежує зону дії КС- 3577 при роботі в обмежених умовах на будівництвах Києва , Ірпеня, Бучі , Вишневого . «Чорний ящик » (або телеметрична пам'ять) фіксує робочі параметри і ступінь навантаження автокрана протягом усього терміну служби.

Якщо Ви вирішили орендувати кран КС-45717А-1 в Києві, Київській області (Ірпінь, Буча, Вишневе, Гостомель), звертайтеся до нас. Зайшовши в розділ «Контакти», Ви знайдете наш номер телефону та адресу електронної пошти. Оренда кранів 14, 15, 25 т здійснюється не тільки по Києву та Київській області, а й по всій Україні. Якщо Ви вирішили орендувати кран 14, 15, 25 тонн КС 3577 саме у нас, ми зобов'язуємося обговорити всі умови оренди за оптимальною ціною і в найкоротший час здійснити поставку техніки.

Про компанію

Оренда техніки - інформаційно-диспетчерська служба; спеціалізація - оренда дорожньої, будівельної, землерийної спецтехніки: автокрани, маніпулятори, екскаватори, мініекскаватори, навантажувачі, самоскиди тощо; засновники - група компаній ТОВ "АКОЛ", , ФОП "Матвієнко О.А." ФОП "Корицький В.В."

Контакти
Телефонуйте: тел.: +38(068) 1050905,
Телефонуйте у skype: arenda-tehniki
Пишіть: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.